Tervetuloa oikealle huoltoasemalle
 
Voiteluaineet


 

Meiltä löytyy kaikkiin tilanteisiin voiteluaineet; mopoista yhdistelmäajoneuvoihin. 1 l - 200 l astioihin!

TM:n testivoittaja *****

Teboil Diamon 5W-40 sai täydet viisi tähteä Tekniikan Maailman öljyvertailussa !

Pitkän tauon jälkeen Tekniikan Maailma järjesti voiteluainetestin. Vertailuun valittiin edustava joukko synteettisiä 5W-40 luokan henkilöautojen moottoriöljyjä.

Kahdentoista markkinoiden kärkituotteen joukosta Teboilin täyssynteettinen Diamond 5W-40 nousi jaetulle ykkössijalle saaden täydet viisi tähteä. Kuudesta kouluarvosanoin arvostellusta testistä Diamond 5W-40 sai neljä täyttä kymppiä ! Testissä korostuivat Diamondin Suomen olosuhteisiin kehitetyt ympärivuotiset voiteluominaisuudet.
Kiistaton kärkisijoitus ja yleisarvosana 9,5 ovat selvä osoitus siitä, että Diamondin laatu on maailmanlaajuista huipputasoa.

Myös Teboilin synteettinen Gold 5W-40 ylsi Tekniikan Maailman öljytestissä hyvään kokonaistulokseen. Erityissaavutuksena oli kylmäkäynnistyssimulaatiossa selkeä ykköstila ja täydet kymmenen pistettä.

Loppupisteissä Gold 5W-40 sijoittui kunniakkaasti viidennelle tilalle ohittaen näin useita kalliimpia täyssynteettisiä tuotteita.

Teboilin voiteluainetuotanto


Teboilin voiteluainetuotanto sijaitsee Haminassa. Oma tehdas laboratorioineen kehittää ja valmistaa voiteluaineita erityisesti suomalaisiin olosuhteisiin, suomalaisille käyttäjille. Teboilin voiteluaineiden valmistus ja laboratoriotoiminnot ovat saaneet ISO 9001 -laatusertifikaatin ja SFS-EN ISO 1400 -ympäristösertifikaatin.

Jatkuva kehitystyö

Nopea tekninen kehitys ja ajoneuvo- sekä konevalmistajien muuttuvat suositukset asettavat voiteluaineille uusia haasteita. Teboil tekee jatkuvaa tutkimustyötä uusien ja yhä suorituskykyisempien voiteluaineiden kehittämiseksi. Tässä työssä se nojaa pitkään kokemukseensa ja tiiviiseen vuorovaikutukseen asiakkaiden sekä ajoneuvo- ja konevalmistajien kanssa.

Liikenteen voiteluaineet


Teboililla on laaja valikoima voiteluöljyjä ja -rasvoja sekä kevyen että raskaan ajoneuvokaluston kaikkiin voitelutarpeisiin. Teboil tuo markkinoille aktiivisesti uusia tuotteita, mikä lisää asiakkaan mahdollisuuksia valita tarkoitukseen parhaiten soveltuva voiteluaine.

    
     Huoltamo Nylander Oy · Torniontie 2, 94400 Keminmaa · Puh. 016-270 330 · info@tbkeminmaa.fi